Post new topic   Reply to topic    Tangra Forum Index -> Апликации
View previous topic :: View next topic  
Leafgroup
In-Game Lowest Rank 10Joined: 05 Mar 2017
Posts: 1

Send private message
Reply with quote

re: App: Leafgroup

0
The application submitted by Leafgroup is as follows:

Quote:
Представете Се (името Ви не е задължително):
Казвам се Йоан. Приятно ми е!

Години:
На 20 години съм.

Име,клас,Специалност на героя Ви:
Leafgroup, Druid, MS: Tank / OS: Heal, От една седмица насам засилено концентрирам усилията си в респекване на MS Balance, но това ще отнеме известно време, за да наваксам с артифакт трейтовете, легендарните и тринкетите.

Игрално Време? (/Played):
84 дни на този герой.

Линк Към Армори на Героя Ви:
http://eu.battle.net/wow/en/character/kazzak/Leafgroup/simple

Каква е ролята на Класа ви в Раид.:
Както е известно на всички, друидът е доста версатилен клас. Мога да изпълнявам ролята както на Танк, така и на Хилър и работя усилено по усъвършенстването на DPS специализацията си като MS във възможно най-кратък срок.

Моля обяснете стила си на игра, защо използвате конкретните Таланти и Глифове, Ротация, Приоритети и т.н.:
Изборът на таланти и ротация на текущия експаншън малко или много е обвързано с набора от легендарни и съобразяване с конкретната ситуация. За пример мога да дам бившата си мейн специализация - Guardian. За максимален DPS output в комбинация с приличен rage generation и avoidance като танк, бих използвал следните таланти: Blood Frenzy, Guttural Roars, Restoration Affinity, Typhoon, Galactic Guardian, Guardian of Elune, Rend and Tear - заедно с легендарните - Luffa Wrappings и Elize's Everlasting Encasement. Едното легендарно увеличава DMG на Trash, а другото позволява Trash да се стакне до 5 стака вместо 3, което води до голям AOE Damage output. Rend and Tear талантът намалява damage, който поемам с 2% за всеки стак на Trash, а Blood Frenzy ми помага да генерирам повече рейдж от магията Trash. Другият билд, който бих използвал, ако искам да оптимизирам възможно най-много хилинга си и dmg, който поемам е следният: вместо Blood Frenzy - Bristling Fur и вместо Rend and Tear - Pulverize в комбинация с легендарните: Skysec's Hold и Ekowraith, Creator of Worlds. Първото легендарно увеличава хилинга на Frenzied Regeneration значително, а второто пасивно намалява dmg, който поемам и увеличава хилинга, който получавам от Ysera's Gift. Pulverize талантът ми дава допълнително 9% dmg reduction, което в комбинация с легендарните и целия билд води до доста стабилен хилинг и dmg reduction за сметка на не чак толкова добър damage done. Относно Balance специализацията ми, поради липсата на каквито и да е било специфични легендарни за Balance, използвам стандартен билд - Starlord, Discplacer Beast, Restoration Affinity, Typhoon, Incarnation, Blessing of the Ancients и Nature's Balance. Ротацията се базира на следния приоритет: поддържане на Moonfire и Sunfire, Starsurge за консумация на Astral Power преди да се достигне капа, New/Half/Full Moon за генерация на Astral Power, Solar Wrath за генерация на Astral Power, Lunar Strike за да се избегне капване на Lunar Empowerment. При всички положения трябва да се избягва капването на Astral Powera или капването на Lunar и Solar Empowerement. Ако имам късмета да ми се падне The Emerald Dreamcatcher, то би променило значително ротацията, а легендарното Oneth's Intuition би променило избора ми на таланти.

Моля Прикачете Скрийншот от Вашето UI по време на райд(Задължително).:
http://i.imgur.com/drsM3Ii.jpg

Имате ли Алтове. Ако имате желание може да линкнете Армори на някой от тях.:
Имам алтове, но те са на друг реалм - Sylvanas Alliance и не са достатъчно развити.

Ние райдваме 3 дена в седмицата - Четвъртък, Неделя и Понеделник 20:30 - 00:00 Българско Време. В колко от дните можете да бъдете Активен:
Обикновено мога да бъда на разположение всеки ден от седмицата за рейдове, освен ако предварително не ми се е наложило да си направя други планове или ангажименти.

Ние използваме EPGP Райд Луут Система.Запознати ли сте с нея?:
Да, прочетох темата за ЕГПГ системата на вашите форуми.

Опит в WOW.Кога сте почнали, в Кой Експанжън какво сте правили.Бъдете Изчерпателни:
Началото на развитието си в играта започнах на пиратски сървъри в края на TBC експаншъна. По онова време още се учих на базовите механики на играта. Продължих да играя през WotLK. Тогава вече започнах да се интересувам от PvE аспектите на играта, но все още не бях рейдвал във сериозна PvE гилдия, която да се стреми към голям PvE прогрес. В началото на Cataclysm започнах да играя като сериозен MS Healer Druid в доста приятна и сериозна по отношение на прогреса PvE гилдия. Целият експаншън от Bastion of Twilight до Dragon Soul HC го изкарах като Healer Druid и продължих и в началото на MoP. Тогава дойде моментът, в който прекъснах за известно време и започнах да играя в Blizzard едва в края на Warlords of Draenor отново като Healer Druid. От тогава насам играя отново сериозно, като малко след началото на Legion, преминах от MS Healer на MS Tank Druid със засилен интерес към Balance специализацията като потенциален избор.

Гилдии в Които сте Били.Защо Напуснахте Предишните си Гилдии:
На кратко историята ми е следната: Започнах да играя в Blizzard като Alliance на реалма Sylvanas. Там известно време бях офицер в една българска гилдия, преди да взема решението да си преместя героя на Kazzak. Във въпросната гилдия на Sylvanas, участвах в мейн групата на гилдията, заедно с другия офицер, и в тази група се стремяхме да дърпаме прогреса на гилдията нагоре. Поради наличието на други хора в гилдията, които също изявяваха желание да рейдват обаче и факта, че другият офицер не изявяваше желание да им даде шанс, аз бях принуден да изпълня длъжността си като офицер и да се отделя от мейн групата. В момента, когато направих това, започнах да организирам евенти за останалите хора в гилдията, които нямаха възможност да рейдват в мейн групата, а имаха желание за развитие. Паралелно с това в мейн групата не цареше особено голямо разбирателство. Лично според мен обстановката беше напрегната и имаше определени конфликти. Това доведе до напускането на някои core играчи от мейн групата. Другият офицер се обърна към мен, започвайки един непрекъснат поток от мигриращи играчи от едната група към другата група с цел възстановяване на колектива на мейн групата. Поради продължаващите конфликти и други обстоятелства в мейн групата, още хора се отказваха да рейдват в нея и продължаваха да се придърпват нови хора от едната група към другата група. Дойде моментът, в който реших, че в личностен план не искам да си позволявам вече да бъда поддръжник на тогавашната ситуация. Взех решението да си преместя героя в друг реалм и да играя спокойно като нормален играч, който да се наслаждава на удоволствието от играта. :)

Имате ли някакви Логове? Ако Да, Може ли да ги видим?:
Нямам логове за DPS за съжаление. Както споменах, едва от една седмица се заех сериозно да респеквам на Balance специализацията си като MS.

Защо решихте да кандидатствате при нас, с какво бихте били полезен. Защо трябва да ви вземем при Нас?:
Когато се заинтересовах от Kazzak като дестинация на преместването на героя си, съответно разгледах и българските гилдии, които се помещават на реалма. Вие ми направихте най-добро впечатление, защото имате ясно обособени правила, оставяте впечатление за добро отношение и колектив, сформиран с години наред, както и коректен подход към новите играчи. Бих бил полезен с каквото ми е по силите. Ако има нужда от мен на рейд - на разположение съм с огромно удоволствие. Ако има нужда от мен по някакъв друг повод - също съм на разположение. Имам скромни умения с фотошоп и уеб дизайн, ако съответните ми способности биха били от употреба в дългосрочен план. Мисля, че ако впечатлението, което ми е останало от вас е оправдано, бихме имали доста хубави моменти в играта.

Имате ли Приятели в Тангра Които Могат да подкрепят Вашата Апликация:
В момента нямам приятели в Тагра. Надявам се да изградим добри взаимотношения! :)

Контролен Въпрос: Какво според Вас Означава Препот?:
Препот представлява използването на potion непосредствено (1-2 секунди) преди pull на бос с цел използването на втори potion по време на битката. Това се дължи на факта, че potion не може да се ползва два пъти по време на combat, но ако един potion се ползва преди влизането в combat, е възможно използването на втори (след изтичане на cooldown-а) по време на битката с боса.

Инсталирали ли сте задължителните за гилдията адони: DBM/BigWigs, EPGPLootmaster, EPGP(DKP Reloaded), Weakauras, Exorsus Raid Tools :
Да, инсталирал съм всички задължителни адони.

Имате ли да добавите нещо:
Кандидатствам заедно с Kabbash, Aronera, Deadssmile, Zaicev, Scroti

Потвърдете че сте прочели и приемате Паривилата на Наща EPGP Система.:
Потвърждавам, че съм прочел и съм съгласен с правилата на вашата ЕПГП система за раздаване на loot.

Потвърдете че сте прочели и Приемате Правилата на Гилдията:
Прочел съм и съм съгласен с правилата на вашата гилдия.

Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Tangra Forum Index -> Апликации All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You can reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum