Post new topic   Reply to topic    Tangra Forum Index -> EPGP Райд Луут Система
View previous topic :: View next topic  
Borovinkata
Officer

user avatar

Joined: 04 Oct 2009
Posts: 198

Send private message
Reply with quote

re: EPGP Райд Луут Система - Правила

0

1. Какво е EPGP Райд Луут Системата?

EPGP Райд луут системата е система за разпределяне на Луута по райдовете.Всеки айтем който взимате има точно определена стойност.Стойността на Айтема в EPGP системата се нарича Gear Points.

EPGP  означава  Earned Points/Gear Points , Където Earned Points са точките дадени на играч за положени от него усилия било то Появяване на райд навреме , Фирст килове , поощрения и т.н. , докато Gear Points е стойността на искания от вас айтем.

EP/GP=PR

PR е приоритета който имате за получаване на даден айтем , който искате.Няма нужда всеки да смята каквото и да е било.Адона сам изчислява всико.А за мониторинг на вашият приоритет се ползва командата "/epgp".

Както може да се забележи в тази система нямаме точки за харчене а Приоритет пред останалите.Това напълно обезмисля трупането на точки и бърнването на хора.

2.Decay

Както всяка система и тази система има Decay , което спомага на трупащи точки хора да не го правят.При нас ще има седмичен  Decay.

3.Базово GP

Базовото GP  дава на всеки мембър още в началото на ползване на системата(при нас вече е сторено).Това означава че Вашето "Финално GP=Базово GP + Реално GP".

Реалното GP e GP-то което сте получили за взимане на айтем по време на райд.

4.MinEP

MinEP е минималното EP което всеки играч трябва да има за да може да вземе айтем по време на райд.При нас тази стойност ще е 0 , което означава че всеки МЕМБЕР ще може да вземе айтем ако PR-то му го позволява.

5.Право на Луут

Всичко нагоре от Мембър има право на Луут

Инишиейтите ще бъдат третирани по същия начин както при предната система , а именно няма да имат право на луут докато не се докажат и не бъдат Промоутнати(което става по Усмотрение на ГМ и Офицерите).При промоут цялото налично EP Ще бъде нулирано.Ако даден айтем не е желан от мембъри , то инишиейтите могат да го имат като напишат NEED в райд чат-а.

Ако по една или друга причина PR-то на два играча е еднакво , луута се дава по усмотрение на ГМ или Офицер.

В началото на всеки експанжън EPGP системата се нулира , и докато няма разлика в PR-то на играчите луута ще се дава по усмотрение на ГМ или Офицер.

6.Начални стойности и Награждаване с EP  в TaHrPa[Kazzak-EU]

MinEP: 0

BaseGP: 100

Decay: 10% (всеки вторник)

Появяване за раид навреме: 200EP

First Kill: 1000EP(хероик и нагоре)

Райд  EP: 250EP на час давано накрая на райда.Това означава че и резервите трябва да логнат за това EP.Лично Аз "Утре EP няма да давам за вчера , щото не можах да логна".Резерва означава да си готов когато те извикаме.Не е задалжително да си на героя си , но или на Алт или в ТС.

7.Наказания

 

Наказания се дават по усмотрение на Ръководството засистемни не изпълнявания на задачи по време на райд , за неучтиво държание в ТС , закаснения , и т.н.

За мнения и препоръки , въпроси и Отговори, Знаете къде да ни намерите.

 

02.02.2016г. Промяна касаеща Наказанията , райд ЕП наградите и Право на Луут._________________
Posts from:   
Post new topic   Reply to topic    Tangra Forum Index -> EPGP Райд Луут Система All times are GMT - 5 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum